Ordforråd
Lær adjektiver – gujarati

ભારી
ભારી સોફો
bhārī
bhārī sōphō
tung
en tung sofa

શ્રેષ્ઠ
શ્રેષ્ઠ જમવાનું
śrēṣṭha
śrēṣṭha jamavānuṁ
utmerket
et utmerket måltid

ઠંડી
ઠંડી પેય
ṭhaṇḍī
ṭhaṇḍī pēya
kjølig
den kjølige drikken

અનંત
અનંત રસ્તો
ananta
ananta rastō
endeløs
en endeløs vei

ભૌતિક
ભૌતિક પ્રયોગ
bhautika
bhautika prayōga
fysisk
det fysiske eksperimentet

ખોટી
ખોટી દાંત
khōṭī
khōṭī dānta
feil
de feilaktige tennene

કાનૂની
કાનૂની બંદૂક
kānūnī
kānūnī bandūka
lovlig
en lovlig pistol

નાબાળિક
નાબાળિક કન્યા
nābāḷika
nābāḷika kan‘yā
mindreårig
en mindreårig jente

અપઠિત
અપઠિત લખાણ
apaṭhita
apaṭhita lakhāṇa
uleslig
den uleselige teksten

બુદ્ધિશીલ
બુદ્ધિશીલ વિદ્યાર્થી
bud‘dhiśīla
bud‘dhiśīla vidyārthī
intelligent
en intelligent student

બીમાર
બીમાર સ્ત્રી
bīmāra
bīmāra strī
syk
den syke kvinnen
