Ordforråd
Lær adjektiver – gujarati

વૈવિધ્યપૂર્ણ
વૈવિધ્યપૂર્ણ ફળપ્રસ્તુતિ
vaividhyapūrṇa
vaividhyapūrṇa phaḷaprastuti
varierte
et variert frukttilbud

ચાંદીનું
ચાંદીનો વાહન
cāndīnuṁ
cāndīnō vāhana
sølvfarget
den sølvfargede bilen

સાંજવો
સાંજવો સૂર્યાસ્ત
sān̄javō
sān̄javō sūryāsta
kvelds-
en kveldssolnedgang

પાગલ
પાગલ વિચાર
pāgala
pāgala vicāra
gal
den gale tanken

ટૂંકું
ટૂંકુ નજર
ṭūṅkuṁ
ṭūṅku najara
kort
et kort blikk

મૃદુ
મૃદુ તાપમાન
mr̥du
mr̥du tāpamāna
mild
den milde temperaturen

ગરમ
ગરમ જુરાબો
garama
garama jurābō
varm
de varme sokkene

બીમાર
બીમાર સ્ત્રી
bīmāra
bīmāra strī
syk
den syke kvinnen

ભારતીય
ભારતીય મુખાવસ
bhāratīya
bhāratīya mukhāvasa
indisk
et indisk ansikt

દૂરવર્તી
દૂરવર્તી ઘર
dūravartī
dūravartī ghara
avsideliggende
det avsideliggende huset

પાતલું
પાતલું ઝૂલતું પુલ
pātaluṁ
pātaluṁ jhūlatuṁ pula
smal
den smale hengebroen
