Vocabulary
Learn Adjectives – Gujarati

ધુંધલી
ધુંધલી બીયર
dhundhalī
dhundhalī bīyara
cloudy
a cloudy beer

પરમાણુવીય
પરમાણુવીય વિસ્ફોટ
paramāṇuvīya
paramāṇuvīya visphōṭa
nuclear
the nuclear explosion

દ્રશ્યમાન
દ્રશ્યમાન પર્વત
draśyamāna
draśyamāna parvata
visible
the visible mountain

મીઠું
મીઠી મિઠાઇ
mīṭhuṁ
mīṭhī miṭhā‘i
sweet
the sweet confectionery

હિંસક
હિંસક સંઘર્ષ
hinsaka
hinsaka saṅgharṣa
violent
a violent dispute

હિમાયતી
હિમાયતી વૃક્ષ
himāyatī
himāyatī vr̥kṣa
snowy
snowy trees

सच्चुं
सच्ची मित्रता
saccuṁ
saccī mitratā
true
true friendship

આવશ્યક
આવશ્યક પાસપોર્ટ
āvaśyaka
āvaśyaka pāsapōrṭa
necessary
the necessary passport

હૃદયસ્પર્શી
હૃદયસ્પર્શી સૂપ
hr̥dayasparśī
hr̥dayasparśī sūpa
hearty
the hearty soup

શેષ
શેષ હિમ
śēṣa
śēṣa hima
remaining
the remaining snow

અસતત્ત્વવાદી
અસતત્ત્વવાદી ચશ્મા
asatattvavādī
asatattvavādī caśmā
absurd
an absurd pair of glasses

અપંગ
અપંગ પુરુષ
apaṅga
apaṅga puruṣa