Vocabulari
Aprèn adjectius – gujarati

આક્રોશિત
આક્રોશિત સ્ત્રી
ākrōśita
ākrōśita strī
indignada
una dona indignada

વર્તમાન
વર્તમાન તાપમાન
vartamāna
vartamāna tāpamāna
actual
la temperatura actual

નજીક
નજીક સંબંધ
najīka
najīka sambandha
proper
una relació propera

શક્તિશાળી
શક્તિશાળી સિંહ
śaktiśāḷī
śaktiśāḷī sinha
poderós
un lleó poderós

પ્રાથમિક
પ્રાથમિક શિક્ષણ
prāthamika
prāthamika śikṣaṇa
prematurament
aprenentatge prematur

ઉપયોગયોગ્ય
ઉપયોગયોગ્ય અંડાં
upayōgayōgya
upayōgayōgya aṇḍāṁ
utilitzable
ous utilitzables

પ્રેમળ
પ્રેમળ જોડી
prēmaḷa
prēmaḷa jōḍī
romàntic
una parella romàntica

ટેકનિકલ
ટેકનિકલ અદ્ભુતવાત
ṭēkanikala
ṭēkanikala adbhutavāta
tècnic
una meravella tècnica

ભયાનક
ભયાનક બોક્સર
bhayānaka
bhayānaka bōksara
lleig
el boxejador lleig

એકલ
એકલ વિધુર
ēkala
ēkala vidhura
solitari
el vidu solitari

સ્પષ્ટ
સ્પષ્ટ ચશ્મા
spaṣṭa
spaṣṭa caśmā
clar
les ulleres clares

ગરીબ
ગરીબ નિવાસ
gareeb
gareeb nivaas