Woordenlijst
Leer bijvoeglijke naamwoorden – Gujarati

ફાશિસ્ટ
ફાશિસ્ટ નારા
phāśisṭa
phāśisṭa nārā
fascistisch
de fascistische slogan

ઉપલબ્ધ
ઉપલબ્ધ દવા
upalabdha
upalabdha davā
verkrijgbaar
het verkrijgbare medicijn

ગંભીર
ગંભીર ચર્ચા
gambhīra
gambhīra carcā
serieus
een serieuze bespreking

સ્વમાંહણાવેલ
સ્વમાંહણાવેલ એર્ડબેરી પિયુંટ
svamānhaṇāvēla
svamānhaṇāvēla ērḍabērī piyuṇṭa
zelfgemaakt
de zelfgemaakte aardbeienpunch

મુક્ત
મુક્ત પરિવહન સાધન
mukta
mukta parivahana sādhana
gratis
het gratis vervoermiddel

દુરવર્તી
દુરવર્તી બાળક
duravartī
duravartī bāḷaka
ondeugend
het ondeugende kind

વ્યક્તિગત
વ્યક્તિગત મળણ-વિષણ
vyaktigata
vyaktigata maḷaṇa-viṣaṇa
persoonlijk
de persoonlijke begroeting

તીવ્ર
તીવ્ર મરચા
tīvra
tīvra maracā
scherp
de scherpe paprika

समाविष्ट
समाविष्ट स्ट्रॉ
samāviṣṭa
samāviṣṭa sṭrŏ
inbegrepen
de inbegrepen rietjes

પહોળું
પહોળો સમુદ્ર કિનારો
pahōḷuṁ
pahōḷō samudra kinārō
breed
een breed strand

તુટેલું
તુટેલું કારનું શીશા
tuṭēluṁ
tuṭēluṁ kāranuṁ śīśā
kapot
de kapotte autoruit
