Tîpe
Fêrbûna Rengdêran – Gujaratî

આક્રોશિત
આક્રોશિત સ્ત્રી
ākrōśita
ākrōśita strī
avakirî
erdê avakirî

આડાળ
આડાળ રેખા
āḍāḷa
āḍāḷa rēkhā
ûfûqî
xeta ûfûqî

શરાબી
શરાબી પુરુષ
śarābī
śarābī puruṣa
serxweş
mirovekî serxweş

હૃદયસ્પર્શી
હૃદયસ્પર્શી સૂપ
hr̥dayasparśī
hr̥dayasparśī sūpa
dilsoz
şûpa dilsoz

પકવું
પકવા કોળું
pakavuṁ
pakavā kōḷuṁ
pakk
kûpkên pakk

વળણવાળું
વળણવાળી રસ્તા
vaḷaṇavāḷuṁ
vaḷaṇavāḷī rastā
dengdeng
riya dengdeng

નાનું
નાના અંકુરો
nānuṁ
nānā aṅkurō
biçûk
germên biçûk

સ્થાનિક
સ્થાનિક શાકભાજી
sthānika
sthānika śākabhājī
xwecihî
sebzeya xwecihî

उत्साही
उत्साही प्रतिसाद
utsāhī
utsāhī pratisāda
germ
bersiva germ

સમજદાર
સમજદાર વીજ ઉત્પાદન
samajadāra
samajadāra vīja utpādana
rast
hilberîna elektrîkê ya rast

ન્યાયયુક્ત
ન્યાયયુક્ત વહેવાટ
n‘yāyayukta
n‘yāyayukta vahēvāṭa
adîl
parvekirina adîl
