Сөздік

Сын есімдерді үйреніңіз – Gujarati

cms/adjectives-webp/133153087.webp
સાફ
સાફ વસ્ત્ર
sāpha
sāpha vastra
таза
таза киім
cms/adjectives-webp/127673865.webp
ચાંદીનું
ચાંદીનો વાહન
cāndīnuṁ
cāndīnō vāhana
күміс
күміс көлік
cms/adjectives-webp/59351022.webp
समतल
समतल अलमारी
samatala
samatala alamārī
тігізді
тігізді киім аспап
cms/adjectives-webp/130972625.webp
સ્વાદિષ્ટ
સ્વાદિષ્ટ પિઝા
svādiṣṭa
svādiṣṭa pijhā
дәмді
дәмді пицца
cms/adjectives-webp/122960171.webp
સાચું
સાચો વિચાર
sācuṁ
sācō vicāra
дұрыс
дұрыс ой
cms/adjectives-webp/132049286.webp
નાનું
નાની બાળક
nānuṁ
nānī bāḷaka
кіші
кіші нәресте
cms/adjectives-webp/119887683.webp
જૂનું
જૂની સ્ત્રી
jūnuṁ
jūnī strī
ескі
ескі апай
cms/adjectives-webp/45750806.webp
શ્રેષ્ઠ
શ્રેષ્ઠ જમવાનું
śrēṣṭha
śrēṣṭha jamavānuṁ
тамаша
тамаша тамақ
cms/adjectives-webp/79183982.webp
અસતત્ત્વવાદી
અસતત્ત્વવાદી ચશ્મા
asatattvavādī
asatattvavādī caśmā
абсурд
абсурд қалған
cms/adjectives-webp/119674587.webp
યૌનિક
યૌનિક લાલસા
yaunika
yaunika lālasā
жыныстық
жыныстық іштіңгі
cms/adjectives-webp/45150211.webp
વફાદાર
વફાદાર પ્રેમનો ચિહ્ન
vaphādāra
vaphādāra prēmanō cihna
сенімді
сенімді махаббатты белгі
cms/adjectives-webp/74679644.webp
સરળ
સરળ નમૂનો સૂચી
saraḷa
saraḷa namūnō sūcī
ашық
ашық тізім