Сөздік

Сын есімдерді үйреніңіз – Gujarati

cms/adjectives-webp/82786774.webp
આધારશ
દવાઓના આધારપર રોગી
ādhāraśa
davā‘ōnā ādhārapara rōgī
тәуелді
дәріге тәуелді аурухана
cms/adjectives-webp/121712969.webp
ભૂરો
ભૂરી લાકડની દીવાળ
bhūrō
bhūrī lākaḍanī dīvāḷa
қоңыр
қоңыр тақта дабын
cms/adjectives-webp/133248900.webp
એકલા
એકલી મા
ēkalā
ēkalī mā
бірегей
бірегей ана
cms/adjectives-webp/40795482.webp
ગોંડળી યોગ્ય
ત્રણ ગોંડળી યોગ્ય બાળકો
Gōṇḍaḷī yōgya
traṇa gōṇḍaḷī yōgya bāḷakō
қатарланған
үш қатарланған бала
cms/adjectives-webp/109775448.webp
અમૂલ્ય
અમૂલ્ય હીરા
amūlya
amūlya hīrā
бағасын анықтауға болмайды
бағасын анықтауға болмайды алмас
cms/adjectives-webp/128406552.webp
રાગી
રાગી પોલીસવાળો
rāgī
rāgī pōlīsavāḷō
қаһарланған
қаһарланған полицей
cms/adjectives-webp/134462126.webp
ગંભીર
ગંભીર ચર્ચા
gambhīra
gambhīra carcā
жан серіоз
жан серіоз кездесу
cms/adjectives-webp/74180571.webp
જરૂરી
જરૂરી શીતળ ટાયર
jarūrī
jarūrī śītaḷa ṭāyara
қажетті
қажетті қыстағы дөңгелек
cms/adjectives-webp/76973247.webp
સંકીર્ણ
એક સંકીર્ણ કાચ
saṅkīrṇa
ēka saṅkīrṇa kāca
тар
тар отырмақ
cms/adjectives-webp/118410125.webp
ખાવાય
ખાવાય મરચા
khāvāya
khāvāya maracā
жеңіл
жеңіл перец
cms/adjectives-webp/126272023.webp
સાંજવો
સાંજવો સૂર્યાસ્ત
sān̄javō
sān̄javō sūryāsta
кешкі
кешкі күн батуы
cms/adjectives-webp/131343215.webp
થાકેલી
થાકેલી સ્ત્રી
thākēlī
thākēlī strī
науқас
науқас әйел