Сөздік

Сын есімдерді үйреніңіз – Gujarati

cms/adjectives-webp/159466419.webp
ભયાનક
ભયાનક વાતાવરણ
bhayānaka
bhayānaka vātāvaraṇa
қорқынышты
қорқынышты көркемділік
cms/adjectives-webp/116766190.webp
ઉપલબ્ધ
ઉપલબ્ધ દવા
upalabdha
upalabdha davā
алуға болады
алуға болатын дәрігерлік
cms/adjectives-webp/131228960.webp
પ્રતિભાશાળી
પ્રતિભાશાળી વેશભૂષા
pratibhāśāḷī
pratibhāśāḷī vēśabhūṣā
дарынды
дарынды кияфат
cms/adjectives-webp/168327155.webp
બેંગણી
બેંગણી લેવેન્ડર
bēṅgaṇī
bēṅgaṇī lēvēnḍara
бензақ
бензақ лаванда
cms/adjectives-webp/169533669.webp
આવશ્યક
આવશ્યક પાસપોર્ટ
āvaśyaka
āvaśyaka pāsapōrṭa
керек
керек паспорт
cms/adjectives-webp/132049286.webp
નાનું
નાની બાળક
nānuṁ
nānī bāḷaka
кіші
кіші нәресте
cms/adjectives-webp/127929990.webp
ધ્યાનપૂર્વક
ધ્યાનપૂર્વક કાર ધોવું
dhyānapūrvaka
dhyānapūrvaka kāra dhōvuṁ
сәнді
сәнді көлік тазалау
cms/adjectives-webp/115703041.webp
અરંગો
અરંગો સ્નાનગૃહ
araṅgō
araṅgō snānagr̥ha
түстісіз
түстісіз ванная бөлме
cms/adjectives-webp/174232000.webp
સામાન્ય
સામાન્ય વધુનો ગુલાબનો ગુચ્છ
sāmān‘ya
sāmān‘ya vadhunō gulābanō guccha
әдетті
әдетті келін салмағы
cms/adjectives-webp/124464399.webp
આધુનિક
આધુનિક માધ્યમ
ādhunika
ādhunika mādhyama
заманауи
заманауи орталық
cms/adjectives-webp/131024908.webp
સક્રિય
સક્રિય આરોગ્ય પ્રોત્સાહન
sakriya
sakriya ārōgya prōtsāhana
белсенді
белсенді денсаулық сақтау
cms/adjectives-webp/134068526.webp
સમાન
બે સમાન પેટરન
samāna
bē samāna pēṭarana
бірдей
екі бірдей өрнек