Ordliste
Lær adjektiver – Gujarati

અવશ્ય
અવશ્ય મજા
avashy
avashy maja
absolut
en absolut fornøjelse

લાલ
લાલ વરસાદી છત્રી
lāla
lāla varasādī chatrī
rød
en rød paraply

વિશાળ
વિશાળ સૌરિય
viśāḷa
viśāḷa sauriya
kæmpestor
den kæmpestore dinosaur

મૃત
મૃત ક્રિસમસ સાંતા
mr̥ta
mr̥ta krisamasa sāntā
død
en død julemand

પ્રસિદ્ધ
પ્રસિદ્ધ મંદિર
prasid‘dha
prasid‘dha mandira
berømt
den berømte tempel

તળાંકિત
તળાંકિત જોડાણ
taḷāṅkita
taḷāṅkita jōḍāṇa
skilt
det skilte par

વાદળદાર
વાદળદાર આકાશ
vādaḷadāra
vādaḷadāra ākāśa
skyet
den overskyede himmel

ગુસ્સેદાર
ગુસ્સેદાર પુરુષો
gus‘sēdāra
gus‘sēdāra puruṣō
vred
de vrede mænd

ઉત્તમ
ઉત્તમ વિચાર
uttama
uttama vicāra
fremragende
en fremragende ide

ઓવાલ
ઓવાલ મેઝ
ōvāla
ōvāla mējha
oval
det ovale bord

અરંગો
અરંગો સ્નાનગૃહ
araṅgō
araṅgō snānagr̥ha
farveløs
det farveløse badeværelse
