Сөз байлыгы
Сын атоочторду үйрөнүү – гужаратиче

પ્રસન્ન
પ્રસન્ન જોડા
prasanna
prasanna jōḍā
бактылуу
бактылуу жүйө

કઠીણ
કઠીણ પર્વતારોહણ
kaṭhīṇa
kaṭhīṇa parvatārōhaṇa
кыйын
кыйын тоо чыгаруу

અકાર્યક્ષમ
અકાર્યક્ષમ કારનો આરપાર
akāryakṣama
akāryakṣama kāranō ārapāra
пайдаланбайт
пайдаланбайт автомашинанын шпегельдери

સોનેરી
સોનેરી પગોડા
sōnērī
sōnērī pagōḍā
алтын
алтын пагода

શાંત
શાંત રહેવાની વિનંતી
śānta
śānta rahēvānī vinantī
тышкылаа
тышкылааны тышка тишек тилөө

તૂફાની
તૂફાની સમુદ્ર
tūphānī
tūphānī samudra
ураган
ураган деңиз

ડરાવતો
ડરાવતો આવૃત્તિ
ḍarāvatō
ḍarāvatō āvr̥tti
жапас
жапас пайда болуш

પ્રસિદ્ધ
પ્રસિદ્ધ મંદિર
prasid‘dha
prasid‘dha mandira
атактуу
атактуу темпел

નકારાત્મક
નકારાત્મક સમાચાર
nakārātmaka
nakārātmaka samācāra
салбырдуу
салбырдуу кабар

ધની
ધની સ્ત્રી
dhanī
dhanī strī
бай
бай аял

ઠંડી
ઠંડી હવા
ṭhaṇḍī
ṭhaṇḍī havā
салгын
салгын аба
