Сөз байлыгы
Сын атоочторду үйрөнүү – гужаратиче

ઉપજાઊ
ઉપજાઊ માટી
upajā‘ū
upajā‘ū māṭī
болууга ишештүү
болууга ишештүү жер

અરંગો
અરંગો સ્નાનગૃહ
araṅgō
araṅgō snānagr̥ha
түссүз
түссүз баня

ઐતિહાસિક
ઐતિહાસિક પુલ
aitihāsika
aitihāsika pula
тарыхий
тарыхий көпрө

ખાલી
ખાલી સ્ક્રીન
khālī
khālī skrīna
бош
бош экран

ધુંધલી
ધુંધલી બીયર
dhundhalī
dhundhalī bīyara
буланган
буланган пиво.

પહેલું
પહેલી વાર્તા
pahēluṁ
pahēlī vārtā
мурунку
мурунку тарых

શાંત
શાંત સૂચન
śānta
śānta sūcana
тынч
тынч эскертүү

સાંજવો
સાંજવો સૂર્યાસ્ત
sān̄javō
sān̄javō sūryāsta
кечкинеки
кечкинеки күндүн батканы

તાજગી
તાજગી વાહન
tājagī
tājagī vāhana
жылдам
жылдам унаа

અનંતરવાળું
અનંતરવાળી કાર્ય વહેવાટ
anantaravāḷuṁ
anantaravāḷī kārya vahēvāṭa
адал эмес
адал эмес иш бөлүш

ત્રીજું
ત્રીજી આંખ
trījuṁ
trījī āṅkha
үчүнчү
үчүнчү көз

ભૂરો
ભૂરી લાકડની દીવાળ
bhūrō
bhūrī lākaḍanī dīvāḷa