Λεξιλόγιο
Μάθετε Επίθετα – Γκουτζαρατικά

કાનૂની
કાનૂની બંદૂક
kānūnī
kānūnī bandūka
νόμιμος
ένα νόμιμο πιστόλι

સામાન્ય
સામાન્ય વધુનો ગુલાબનો ગુચ્છ
sāmān‘ya
sāmān‘ya vadhunō gulābanō guccha
συνηθισμένος
ένα συνηθισμένο μπουκέτο νύφης

પ્રમાણમાં સુંદર
પ્રમાણમાં સુંદર ડ્રેસ
pramāṇamāṁ sundara
pramāṇamāṁ sundara ḍrēsa
πανέμορφος
ένα πανέμορφο φόρεμα

પૂર્ણ
પૂર્ણ કાચના ફેન
pūrṇa
pūrṇa kācanā phēna
τέλειος
το τέλειο ροζέτο από γυαλί

વિનોદી
વિનોદી વેશભૂષા
vinōdī
vinōdī vēśabhūṣā
αστείος
η αστεία μεταμφίεση

થાકેલી
થાકેલી સ્ત્રી
thākēlī
thākēlī strī
κουρασμένος
μια κουρασμένη γυναίκα

ફાટું
ફાટેલો ટાયર
phāṭuṁ
phāṭēlō ṭāyara
ξεφουσκωμένος
το ξεφουσκωμένο λάστιχο

અસતત્ત્વવાદી
અસતત્ત્વવાદી ચશ્મા
asatattvavādī
asatattvavādī caśmā
ανόητος
τα ανόητα γυαλιά

કેન્દ્રીય
કેન્દ્રીય બજાર
kēndrīya
kēndrīya bajāra
κεντρικός
η κεντρική αγορά

તાજગી
તાજગી વાહન
tājagī
tājagī vāhana
κομψός
ένα κομψό αυτοκίνητο

ડરાળું
ડરાળું પુરુષ
ḍarāḷuṁ
ḍarāḷuṁ puruṣa
φοβισμένος
ένας φοβισμένος άνδρας

નાનું
નાના અંકુરો
nānuṁ
nānā aṅkurō