Kelime bilgisi
Sıfatları Öğrenin – Güceratça

तापित
तापित तरंगताल
tāpita
tāpita taraṅgatāla
ısıtmalı
ısıtmalı yüzme havuzu

ખાનગી
ખાનગી યાત
khānagī
khānagī yāta
özel
özel bir yat

ભારતીય
ભારતીય મુખાવસ
bhāratīya
bhāratīya mukhāvasa
Hint
Hintli bir yüz

ડૉક્ટરનું
ડૉક્ટરની પરીક્ષા
doktaranun
doktaranee pareeksha
doktor
doktor muayenesi

પાતલું
પાતલું ઝૂલતું પુલ
pātaluṁ
pātaluṁ jhūlatuṁ pula
dar
dar asma köprü

શાંત
શાંત રહેવાની વિનંતી
śānta
śānta rahēvānī vinantī
sessiz
sessiz olunması ricası

જરૂરી
જરૂરી ફ્લેશલાઇટ
jarūrī
jarūrī phlēśalā‘iṭa
gerekli
gerekli el feneri

ભારી
ભારી સોફો
bhārī
bhārī sōphō
ağır
ağır kanepe

નજીક
નજીક સંબંધ
najīka
najīka sambandha
yakın
yakın bir ilişki

સારું
સારી શાકભાજી
sāruṁ
sārī śākabhājī
sağlıklı
sağlıklı sebze

દુર્લભ
દુર્લભ પાંડા
durlabha
durlabha pāṇḍā
nadir
nadir bir panda
