Vocabular
Învață adjective – Gujarati

સમ્ભાવનાપૂર્વક
સમ્ભાવનાપૂર્વક ક્ષેત્ર
sambhaavanaapoorvak
sambhaavanaapoorvak kshetr
probabil
domeniul probabil

અંગ્રેજી
અંગ્રેજી પાઠશાળા
aṅgrējī
aṅgrējī pāṭhaśāḷā
englezesc
cursul de engleză

ગરીબ
ગરીબ આદમી
garība
garība ādamī
sărac
un bărbat sărac

સ્લોવેનિયાઈ
સ્લોવેનિયાઈ રાજધાની
slōvēniyā‘ī
slōvēniyā‘ī rājadhānī
sloven
capitala slovenă

તીવ્ર
તીવ્ર ભૂકંપ
tīvra
tīvra bhūkampa
violent
cutremurul violent

પીળું
પીળા કેળા
pīḷuṁ
pīḷā kēḷā
galben
banane galbene

વર્તમાન
વર્તમાન તાપમાન
vartamāna
vartamāna tāpamāna
actual
temperatura actuală

પુરુષ
પુરુષ શરીર
puruṣa
puruṣa śarīra
masculin
un corp masculin

શક્ય
શક્ય વિરુદ્ધ
śakya
śakya virud‘dha
posibil
contrariul posibil

તીખું
તીખુ રોટલીપર માંજણું
tīkhuṁ
tīkhu rōṭalīpara mān̄jaṇuṁ
picant
o întindere picantă pentru pâine

જૂનું
જૂની સ્ત્રી
jūnuṁ
jūnī strī
bătrân
o doamnă bătrână
