Vocabular
Învață adjective – Gujarati

તાજગી
તાજગી વાહન
tājagī
tājagī vāhana
alert
o mașină alertă

તૂફાની
તૂફાની સમુદ્ર
tūphānī
tūphānī samudra
furtunos
marea furtunoasă

બેંગણી
બેંગણી લેવેન્ડર
bēṅgaṇī
bēṅgaṇī lēvēnḍara
lila
lavandă lila

સોનેરી
સોનેરી પગોડા
sōnērī
sōnērī pagōḍā
auriu
pagoda aurie

ગહન
ગહનું હિમ
gahana
gahanuṁ hima
adânc
zăpada adâncă

અદ્ભુત
અદ્ભુત વાસ
adbhuta
adbhuta vāsa
fantastic
o ședere fantastică

ઉલટું
ઉલટું દિશા
ulaṭuṁ
ulaṭuṁ diśā
greșit
direcția greșită

ખોલાયેલું
ખોલાયેલું ડબ્બો
khōlāyēluṁ
khōlāyēluṁ ḍabbō
deschis
cartonul deschis

વર્તમાન
વર્તમાન તાપમાન
vartamāna
vartamāna tāpamāna
actual
temperatura actuală

ગરીબ
ગરીબ આદમી
garība
garība ādamī
sărac
un bărbat sărac

અંગ્રેજી ભાષામાં
અંગ્રેજી ભાષાનું શાળા
aṅgrējī bhāṣāmāṁ
aṅgrējī bhāṣānuṁ śāḷā
de vorbitoare de engleză
școala de vorbitoare de engleză
