Сөз байлыгы
Сын атоочторду үйрөнүү – гужаратиче

ભૂરો
ભૂરી લાકડની દીવાળ
bhūrō
bhūrī lākaḍanī dīvāḷa
кургак
кургак жыгач там

તળાંકિત
તળાંકિત જોડાણ
taḷāṅkita
taḷāṅkita jōḍāṇa
ажыратылган
ажыратылган жүптөр

શ્રેષ્ઠ
શ્રેષ્ઠ કોફી
śrēṣṭha
śrēṣṭha kōphī
жакшы
жакшы кофе

સાચું
સાચો વિચાર
sācuṁ
sācō vicāra
туура
туура ой

શાંત
શાંત રહેવાની વિનંતી
śānta
śānta rahēvānī vinantī
тышкылаа
тышкылааны тышка тишек тилөө

પવિત્ર
પવિત્ર શાસ્ત્ર
pavitra
pavitra śāstra
ийген
ийген китеп

બંધ
બંધ દરવાજો
bandha
bandha daravājō
жабык
жабык эсик

આક્રોશિત
આક્રોશિત સ્ત્રી
ākrōśita
ākrōśita strī
кызгантандырылган
кызгантандырылган аял

વિનોદી
વિનોદી વેશભૂષા
vinōdī
vinōdī vēśabhūṣā
кулпулдук
кулпулдук киийим

થાકેલી
થાકેલી સ્ત્રી
thākēlī
thākēlī strī
үйгөн
үйгөн аял

ડરાવતો
ડરાવતો આવૃત્તિ
ḍarāvatō
ḍarāvatō āvr̥tti
жапас
жапас пайда болуш

પૂર્ણતયા
પૂર્ણતયા પીવું પાણી
pūrṇatayā
pūrṇatayā pīvuṁ pāṇī