Lug’at
Sifatlarni organing – Gujarati

તીવ્ર
તીવ્ર ભૂકંપ
tīvra
tīvra bhūkampa
shiddatli
shiddatli zilzila

યુવા
યુવા મુકાબલી
yuvā
yuvā mukābalī
yosh
yosh bokser

મૈત્રીપૂર્વક
મૈત્રીપૂર્વક પ્રસ્તાવ
maitrīpūrvaka
maitrīpūrvaka prastāva
mehribon
mehribon taklif

અનાવશ્યક
અનાવશ્યક છાતુ
anāvaśyaka
anāvaśyaka chātu
kerak emas
kerak emas yogʻoch

ઝડપી
ઝડપી સ્કીયર
jhaḍapī
jhaḍapī skīyara
tezkor
tezkor tushish yuguruvchisi

વિચિત્ર
વિચિત્ર દાડી
vicitra
vicitra dāḍī
komik
komik soqollar

પૂર્ણ
પૂર્ણ ટાકલું
pūrṇa
pūrṇa ṭākaluṁ
butunlay
butunlay chalcha

અમૂલ્ય
અમૂલ્ય હીરા
amūlya
amūlya hīrā
baholash mumkin emas
baholash mumkin emas almaz

ચાંદીનું
ચાંદીનો વાહન
cāndīnuṁ
cāndīnō vāhana
kumush
kumush mashina

શરાબી
શરાબી પુરુષ
śarābī
śarābī puruṣa
mast
mast erkak

લોકપ્રિય
લોકપ્રિય કોન્સર્ટ
lōkapriya
lōkapriya kōnsarṭa
mashhur
mashhur kontsert
