Rječnik
Naučite prideve – gudžarati

ચાલાક
ચાલાક શિયાળુ
cālāka
cālāka śiyāḷu
pametan
pametna lisica

ખાવાય
ખાવાય મરચા
khāvāya
khāvāya maracā
jestiv
jestive čili papričice

ગુપ્ત
ગુપ્ત મીઠાઈ
gupta
gupta mīṭhā‘ī
tajno
tajno grickanje

સમ્ભાવનાપૂર્વક
સમ્ભાવનાપૂર્વક ક્ષેત્ર
sambhaavanaapoorvak
sambhaavanaapoorvak kshetr
vjerojatno
vjerojatno područje

પ્રાથમિક
પ્રાથમિક શિક્ષણ
prāthamika
prāthamika śikṣaṇa
rano
rano učenje

અંગ્રેજી
અંગ્રેજી પાઠશાળા
aṅgrējī
aṅgrējī pāṭhaśāḷā
engleski
engleski sat

ચમકતું
ચમકતું મજાન
camakatuṁ
camakatuṁ majāna
sjajan
sjajni pod

ગંભીર
ગંભીર ચર્ચા
gambhīra
gambhīra carcā
ozbiljan
ozbiljan sastanak

પ્રસ્તુત ઉડવા માટે
પ્રસ્તુત ઉડવા માટે વિમાન
prastuta uḍavā māṭē
prastuta uḍavā māṭē vimāna
spreman za pokretanje
spreman avion za poletanje

જરૂરી
જરૂરી ફ્લેશલાઇટ
jarūrī
jarūrī phlēśalā‘iṭa
potreban
potrebna baterijska svjetiljka

કાંટાળીયું
કાંટાળીયું કાકટસ
kāṇṭāḷīyuṁ
kāṇṭāḷīyuṁ kākaṭasa
bodljikav
bodljikave kaktuse
