Rječnik
Naučite prideve – gudžarati

દુ:ખી
દુ:ખી બાળક
du:Khī
du:Khī bāḷaka
tužno
tužno dijete

ઝડપી
ઝડપી સ્કીયર
jhaḍapī
jhaḍapī skīyara
brzo
brzi skijaš

ન્યાયયુક્ત
ન્યાયયુક્ત વહેવાટ
n‘yāyayukta
n‘yāyayukta vahēvāṭa
pravedan
pravedna raspodjela

મૃદુ
મૃદુ તાપમાન
mr̥du
mr̥du tāpamāna
blag
blaga temperatura

પ્રત્યેક
પ્રત્યેક વૃક્ષ
pratyēka
pratyēka vr̥kṣa
pojedinačan
pojedinačno drvo

સાફ
સાફ વસ્ત્ર
sāpha
sāpha vastra
čisto
čisto rublje

મૂર્ખ
મૂર્ખ યોજના
mūrkha
mūrkha yōjanā
glup
glup plan

ઓનલાઇન
ઓનલાઇન કનેક્શન
ōnalā‘ina
ōnalā‘ina kanēkśana
online
online veza

છેલ્લું
છેલ્લું ઇચ્છાશક્તિ
chēlluṁ
chēlluṁ icchāśakti
posljednji
posljednja volja

પ્રસન્ન
પ્રસન્ન જોડા
prasanna
prasanna jōḍā
sretno
sretan par

અતિસર્જનશીલ
અતિસર્જનશીલ સાંતાક્લોઝ
atisarjanaśīla
atisarjanaśīla sāntāklōjha
žuran
žurni Djed Mraz
